• Kristel Rombouts

  Ik ben Kristel Rombouts en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Hoogstraten.

  In 1989 behaalde ik mijn diploma graduaat ziekenhuisverpleging. Ik ben toen onmiddellijk aan de slag gegaan op de dialyse (kunstnier). Maar mijn hart bleef uitgaan naar mijn geweldige stage in de thuisverpleging.

  Zo startte ik in 1990 als thuisverpleegkundige en nog steeds doe ik dit werk met hart en ziel.

  Mensen uit mijn eigen omgeving kunnen helpen en bijstaan in moeilijke tijden is zeer waardevol voor mij.

  Mijn kracht als thuisverpleegkundige zit in mijn jarenlange ervaring en in de regelmatige bijscholingen die ik volg om mensen ook met de laatste nieuwe technieken en inzichten te kunnen helpen.

 • Inne van Der Eycken

  Ik ben Inne Van Der Eycken en woon sinds 2010 in Wortel samen met mijn man Henri en onze 2 zonen Wout en Lukas.

  In 1999 studeerde ik af als sociaal verpleegkundige. Sindsdien ben ik al in verschillende domeinen van de verpleging actief geweest.

  Zo werkte ik al in de psychiatrie, met kinderen en met mensen met een mentale beperking.

  Sinds 2010 ben ik werkzaam in de thuisverpleging.

  Elke job heeft zijn voor -en nadelen, maar het toeren in mijn eigen regio en mensen kunnen gaan verzorgen in hun eigen thuissituatie geeft mij veel voldoening. Zo kunnen wij samen met de andere ondersteunende diensten ervoor zorgen dat mensen langer in hun huis kunnen blijven of sneller terug naar huis kunnen komen na een ziekenhuisopname.

  De verscheidenheid aan werk en aan patiënten maakt dat de job steeds boeiend blijft.

  Daarnaast neem ik ook de administratie van onze groep voor mijn rekening en kan ik mensen helpen bij de aanvragen van tegemoetkomingen en/of hulpmiddelen.

 • Leen Van Leuven

  Hallo, ik ben Leen Van Leuven, gehuwd en mama van twee opgroeiende tieners Kaat en Thijs.

  Wij wonen in Rijkevorsel, vlakbij het gezellige dorp Wortel.

  Ik ben sinds 1997 werkzaam als verpleegkundige. Na 20 jaar op de spoedgevallendienst van Turnhout was het tijd voor een andere uitdaging. Doordat ik altijd een grote affiniteit heb gehad met bejaarden en dit in combinatie met de technische aspecten van verpleging, ben ik op zoek gegaan naar een job in de thuisverpleging. Zo ben ik terecht gekomen bij de groep van Zorgzaam Thuis.

  Ik doe deze job heel graag, zorgen voor mensen in mijn eigen omgeving en vlakbij mijn thuis, op een heel zelfstandige manier, met fijne collega’s en vaak ook de technische zaken die naar boven komen, kortom een ideale mix voor mij!

 • Tine Bastijns

  Mijn naam is Tine Bastijns. Ik woon in Merksplas samen met mijn man en onze zoon.

  Ik ben mijn opleiding als verpleegkundige op latere leeftijd gestart. Ik heb het zorgen altijd in mij gehad en daarom ben ik op mijn 32 jaar mijn droom achterna gegaan.

  Doordat ik nog niet zo lang ben afgestudeerd heb ik de nieuwste handelingen en technieken onder de knie. Omdat ik blijven bijleren belangrijk vind, heb ik mij nog gespecialiseerd in wondzorg en palliatieve zorgen.

  Zo kan ik elke patiënt de zorg geven die hij verdient.